Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax begint voorbereiding met ruime overwinning tegen VVSB: 0-7

23 juni 2018 16:52

Ajax is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een ruime overwinning tegen VVSB. Op het terrein van de tweede divisionist in Noordwijkerhout werd uiteindelijk met 0-7 gewonnen. Zakaria Labyad maakte zijn officieuze debuut in het shirt van Ajax.

Met veel jeugdspelers in de basis duurde het even voordat het duel op gang kwam. Uiteindelijk zorgde Teun Bijleveld voor de openingstreffer. De credits voor de goal gingen echter voor een groot deel naar David Neres die met een knappe individuele actie Bijleveld in staat stelde om te scoren.

Bijleveld maakte vervolgens ook de 0-2, terwijl Kai Sierhuis zorgde voor de 0-3. Met een heel mooie kopbal maakte Dani de Wit vervolgens de 0-4, terwijl Sierhuis met zijn tweede van de middag zorgde voor de 0-5 ruststand.

Na rust kwamen elf nieuwe spelers in het veld. Klaas-Jan Huntelaar zorgde daarbij al snel voor zijn eerste treffer in de voorbereiding door met een kort tikje met zijn voet op knappe wijze de 0-6 binnen te werken.

Het duel leek vervolgens dood te bloeden en de treffer van Huntelaar in de 53e minuut leek ook meteen de eindstand te worden. Het was echter Hassane Bandé die vlak voor tijd met een mooi schot voor de 0-7 wist te zorgen.

Opstelling eerste helft: Lamprou, Kristensen, Schuurs, Botman, Bakker, Matusiwa, De Wit, Bijleveld, Neres, Sierhuis, Labyad

Opstelliing tweede helft: Van Leer, Orejuela, Bakboord, Wöber, Kemper, Eiting, Ekkelenkamp, Gravenberch, Bandé, Huntelaar, Johnsen




Tags

bijleveld huntelaar sierhuis vvsb bande labyad neres bakboord bakker bloeden botman credits divisionist dood eiting ekkelenkamp gravenberch johnsen kemper kristensen lamprou matusiwa noordwijkerhout opstelliing orejuela schuurs terrein teun tikje wober

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos