Transparent
Inloggen
Sluiten

Mateo Cassierra: 'Het zegt genoeg dat de club me niet wilde verkopen'

22 juni 2018 06:38

Ondanks dat Mateo Cassierra komend seizoen op huurbasis zal spelen bij FC Groningen, is hij nog altijd vol vertrouwen dat hij het bij Ajax gaat redden. Dat geeft hij aan in een interview met De Telegraaf. "Het zegt genoeg dat de club me niet wilde verkopen en een verhuur met een optie tot koop onbespreekbaar was. Dat betekent dat de club in me gelooft," aldus de aanvaller. "Maar het allerbelangrijkste is nu om veel voor FC Groningen te spelen en belangrijk te zijn. Wat er dan na dit seizoen gebeurt, zie ik dan wel weer."

De Colombiaanse spits had meerdere clubs waar hij uit kon kiezen, maar kreeg bij FC Groningen meteen een goed gevoel. "Ik ben door Ron Jans thuis ontvangen en hij overtuigde me van de meerwaarde die ik in de speelwijze van FC Groningen kan zijn. De club heeft veel geloof in mij," geeft hij aan.

Twee jaar geleden kwam Cassierra samen met landgenoot Davinson Sanchez naar Amsterdam. Sanchez vertrok een jaar later echter voor een recordbedrag naar Tottenham Hotspur, terwijl Cassierra in de Jupiler League voor Jong Ajax speelde. "Dat Davinson wel gelijk in Ajax 1 kwam, had met zijn positie te maken, maar vooral met dat hij een ontzettend goede, sterke speler is die bij Atletico Nacional in Colombia al een vaste basisplaats had," zegt Cassierra daarover. "Hoewel we compleet verschillende spelers zijn, is Davinson een voorbeeld voor me. Hij speelt nu op het WK en dat wil ik uiteindelijk ook. James Rodriguez is de superster van Colombia, maar iedereen kent Davinson ook."

Cassierra geeft aan uit te kijken naar de wedstrijden tegen Ajax. "En we willen hoog eindigen. Dus ik zal dan toch echt mijn best doen," aldus de Colombiaan.




Tags

cassierra davinson groningen mateo colombia sanchez atletico colombiaan james jans jong jupiler landgenoot nacional recordbedrag rodriguez ron superster telegraaf tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid