Transparent
Inloggen
Sluiten

WK-gangers spelen tegen Sturm Graz: 'Die jongens moeten kort na het WK een wedstrijd kunnen spelen'

20 juni 2018 14:49

Nicolás Tagliafico, Lasse Schöne, Kasper Dolberg en Hakim Ziyech komen momenteel in actie op het WK. In gesprek met Het Parool geeft Erik ten Hag echter aan dat zij alle vier in actie zullen komen in de voorronde van de Champions League volgende maand tegen Sturm Graz. "Die jongens zijn fit, komen uit een toernooi en moeten dus kort na het WK een wedstrijd kunnen spelen," aldus Ten Hag. "Wellicht kunnen we die spelers dan in een later stadium van het seizoen nog wat extra vrijgeven als dat nodig mocht zijn."

Of Ziyech dan nog bij Ajax speelt is nog onduidelijk. De Marokkaanse middenvelder wil graag vertrekken. "Maar dan moet het voor hem wel allemaal samenvallen, en de juiste club voor hem komen," zegt Ten Hag daarover. "Als dat voor 25 juli niet is gelukt, dan zal ik ook hem in die wedstrijd tegen Sturm Graz opstellen."




Tags

graz sturm hag gangers ziyech dolberg kasper schone tagliafico voorronde vrijgeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal