Transparent
Inloggen
Sluiten

John van 't Schip: 'Ik heb Ajax twee jaar geleden al getipt over Daniel Arzani'

19 juni 2018 01:13

Daniel Arzani wordt gelinkt aan een overstap naar Nederland. Het Australische toptalent zou onder meer in de belangstelling staan van Ajax. John van 't Schip werkte als trainer in Australië al met hem en voorspelt hem een grote toekomst geeft hij aan in De Telegraaf. "Ik heb in oktober geprobeerd om hem naar PEC Zwolle te halen. Dat is niet gelukt en nu is hij onhaalbaar geworden voor een club als PEC Zwolle, maar hij lijkt me wel heel interessant voor clubs als Ajax, PSV, Feyenoord en AZ," aldus Van 't Schip.

Van 't Schip blijkt de aanvaller al een keer geadviseerd te hebben bij Ajax. "Ajax heb ik twee jaar geleden al getipt over hem," zegt hij daarover. "Het Nederlandse voetbal zou een geweldige vervolgstap voor Arzani zijn. Het voetbal in de Eredivisie is hem op het lijf geschreven."




Tags

arzani getipt pec australie australische eredivisie feyenoord lijf nederland telegraaf voorspelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos