Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'Het is voor mij niet zo serieus dat ik me er mee bezig moet houden'

18 juni 2018 14:34

Frenkie de Jong is zelf niet bezig met een vertrek naar Barcelona. Dat geeft de middenvelder aan in gesprek met AT5. Vrijwel dagelijks wordt er in Spanje echter gemeld dat Barcelona ver wil gaan voor De Jong. "Ik lees de Spaanse kranten niet echt, maar ik krijg het wel doorgestuurd natuurlijk. Ik vind het wel leuk om te zien, maar voor de rest hou ik me daar ook niet heel veel mee bezig," geeft De Jong aan.

De Jong kreeg de vraag of er ook helemaal niets speelt rondom hem. "Voor mij is het niet zo serieus dat ik me er mee bezig moet houden. Voor mij persoonlijk nog niet echt," geeft hij aan. "Ik weet niet of mijn zaakwaarnemer daarmee bezig is. Misschien wel, misschien niet. Dat moet je maar aan hem vragen natuurlijk. Zolang het niet serieus is, hou ik me daar niet mee bezig en laat ik het aan mijn zaakwaarnemer over."

De middenvelder heeft zijn hoofd momenteel bij heel andere dingen. "Ik moet eerst zorgen dat ik weer fit wordt," aldus De Jong. "Het gaat nu de goede kant op, gelukkig. Ik ga nog niet met de groep starten volgende week. Ik hoop over twee, drie weken weer met de groep te kunnen trainen."




Tags

jong barcelona doorgestuurd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos