Transparent
Inloggen
Sluiten

Aron Winter en Richard Witschge mondeling akkoord over nieuw contract

15 juni 2018 06:47

De Telegraaf weet te melden dat zowel Aron Winter als Richard Witschge een mondeling akkoord heeft bereikt over een contract voor één seizoen. Dat heeft Players United, het management van beide assistent trainers, laten weten. Winter en Witschge hadden beiden een aflopend contract bij Ajax, maar blijven nu dus langer als assistent van Erik ten Hag verbonden aan Ajax. De contracten moeten nog wel ondertekend worden.

Bij de komst van Ten Hag werd Winter intern vanuit Ajax onder 19 doorgeschoven als assistent trainer van het eerste elftal. Witschge werd in de winterstop tijdelijk aan de technische staf toegevoegd, omdat de selectie zo groot was. De samenwerking beviel echter zo goed dat Witschge ook na het trainingskamp in Portugal bij de selectie bleef.

De directie hoopte voor de eerste training van maandag ook de selectie al rond te hebben. Beoogde aanwinsten Lisandro Magallán en Dusan Tadic zijn echter nog niet binnen.
Tags

witschge aron mondeling hag beviel magallan players portugal tadic telegraaf trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex berghuis bertjek boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst