Hakim Ziyech grote man bij overwinning van Marokko tegen Estland

9 juni 2018 20:00

Met Hakim Ziyech in de basis heeft Marokko de laatste oefenwedstrijd voorafgaand aan het WK in Rusland weten te winnen. Estland werd met 1-3 verslagen. Ziyech groeide uit tot dé man aan de kant van Marokko. De middenvelder van Ajax zette de aanval waaruit de 0-1 volgde op met een fantastische bal met zijn buitenkant en vanaf de strafschopstip zorgde Ziyech zelf voor de 0-2 ruststand.

Ziyech werd in de rust gewisseld. Na rust kwamen beide ploegen een keer tot scoren, waardoor de eindstand op 1-3 eindigde. Vrijdag begint voor Marokko het WK met een wedstrijd tegen Iran, de aftrap is dan om 17:00 uur.