Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Ryan Gravenberch tekent eerste profcontact bij Ajax

7 juni 2018 18:40

In navolging van vele talenten heeft Ajax ook Ryan Gravenberch aan zich weten te binden, zo heeft de club bekend gemaakt. De net 16-jarige middenvelder geldt al jaren als een van de toptalenten uit de jeugdopleiding van Ajax en heeft nu een contract getekend tot de zomer van 2021.

Dit seizoen wist Gravenberch op 15-jarige leeftijd al een basisplek te veroveren in Ajax onder 19, waarin hij onder meer de jongste doelpuntenmaker ooit in de UEFA Youth League werd. Met Nederland onder 17 wist hij bovendien de Europese titel in de wacht te slepen.

Gravenberch genoot van het tekenen van zijn contract. "Dit voelt écht fantastisch," aldus de middenvelder. "Ik vind Ajax de mooiste club van de wereld en speel hier sinds kleins af aan, dus het is een prachtig moment. Mijn doel is om zo snel mogelijk in Ajax 1 te komen."




Tags

gravenberch profcontact doelpuntenmaker kleins nederland titel toptalenten uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal