Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB: Familie Nouri wil Ajax aansprakelijk stellen en ook een forse schadevergoeding

4 juni 2018 13:59

Tegenover Het Parool heeft een woordvoerder van de KNVB laten weten dat binnen uiterlijk drie maanden de arbitragezaak zal dienen die de familie van Abdelhak Nouri heeft aangespannen tegen Ajax. De woordvoerder geeft bovendien aan dat maandagochtend een verzoekschrift is ingediend door de advocaat van de familie waarin wordt aangegeven dat zij willen dat Ajax aansprakelijk wordt gesteld, maar dat er ook wordt ingezet op een forse schadevergoeding.

De arbitragecommissie van de KNVB is een onafhankelijk orgaan van de KNVB wat opereert in wisselende samenstellingen, afhankelijk waar de zaak om gaat. Het panel bestaat uit drie personen, van wie één afgestudeerd jurist.

Normaal gesproken is een arbitragezaak openbaar, maar kan achter gesloten deuren worden afgewerkt indien de familie van Nouri of Ajax dit verzoekt.




Tags

knvb nouri schadevergoeding arbitragezaak advocaat afgestudeerd arbitragecommissie jurist openbaar opereert panel samenstellingen verzoekschrift

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos