Transparent
Inloggen
Sluiten

Verklaring Ajax: 'Ajax neemt volle verantwoordelijkheid indien club aansprakelijk is'

4 juni 2018 13:54

In een verklaring op Ajax.nl heeft de club gereageerd op het nieuws dat de familie van Abdelhak Nouri naar de arbitragecommissie van de KNVB stapt. "Nadat alle beschikbaar gestelde informatie door Ajax is voorgelegd aan zijn externe juridische en medische adviseurs, zijn deze enkele maanden geleden tot de conclusie gekomen dat er op grond van die informatie geen reden is om aansprakelijkheid van de club aan te nemen," geeft de club aan in de verklaring. "Sindsdien is geen nadere informatie ter beschikking gesteld."

Mocht echter vast komen te staan dat de club wel aansprakelijk is, zal Ajax 'vanzelfsprekend de volle verantwoordelijkheid nemen', zo geeft de verklaring aan.




Tags

aansprakelijkheid adviseurs arbitragecommissie knvb nadere nouri voorgelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht