Transparent
Inloggen
Sluiten

Bergdolmo wil pas na interlands praten over toekomst

3 juni 2003 17:13 - Nettavisen

Verslaggever: RvN

Andre Bergdolmo staat bij de start van de trianingen van het Noorse nationale elftal in volle belangstelling van de Noorse pers. Vooral zijn toekomst is onderwerp van gesprek, aangezien de verdediger weinig uitzicht heeft op een basisplaats bij Ajax. Rosenborg en LSK zijn in de diensten van de verdediger geinteresseerd, die nog een contract heeft in Amsterdam. Maar ook een verhuizing in Nederland lijkt hij niet uit te sluiten. Al zou hij vanwege familieredenen in Amsterdam willen blijven wonen, waardoor diverse clubs afvallen. Tot het einde van de EK kwalificatie interlands van Noorwegen wil hij zich echter volledig concentreren op het voetbal en niet over zijn toekomst praten.

Meer op Nettavisen




Tags

bergdolmo afvallen familieredenen kwalificatie lsk nederland noorwegen rosenborg trianingen uitzicht verhuizing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper