Transparent
Inloggen
Sluiten

Zlatan kampt met scheurtje in zijn lies

2 juni 2003 22:42

Verslaggever: M

Zlatan Ibrahimovic heeft de laatste competitiewedstrijd tegen Heerenveen allesbehalve goed doorstaan. Naar nu blijkt heeft de Zweed een scheurtje in zijn lies opgelopen. De aanvaller van Ajax kampte al veel langer met liesproblemen. Het scheurtje kwam aan het licht bij een onderzoek bij het Zweedse elftal. Ibrahimovic mist daardoor de interlands tegen San Marino en Polen. Op de website van de voetbalbond van Zweden sprak Zlatan zijn spijt uit over het moeten missen van de interlands vanwege het grote belang van de duels in de strijd om EK-kwalificatie.

Ibrahimovic kan nu dus aan zijn vakantie beginnen, al zal die voor een groot deel in het teken staan van de revalidatie.

Meer op




Tags

zlatan ibrahimovic lies allesbehalve heerenveen kwalificatie liesproblemen marino polen revalidatie san zweden zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper