Transparent
Inloggen
Sluiten

Marc Overmars over Justin Kluivert: 'Ik heb nog altijd de hoop dat het goed komt'

19 mei 2018 02:40

Marc Overmars gaf in een gesprek op Inside Ajax aan nog altijd te hopen dat Justin Kluivert een nieuw contract bij Ajax zal tekenen. "Justin is echt een Ajax speler, in hart en nieren. Ik heb nog altijd de hoop dat het goed komt. We zijn er nu dan nog niet uitgekomen, maar ik hoop dat echt. Hij heeft nog de wedstrijden in de Eredivisie nodig om beter te worden," zei de technisch directeur van Ajax. "Aan de andere kant heeft hij natuurlijk ook het recht om niet te tekenen. Hij mag daarin een keuze maken."

Een situatie zoals met Nicolai Boilesen, die werd teruggezet naar Jong Ajax, ziet Overmars echter niet snel gebeuren. "We hebben dat onder Frank de Boer destijds ook met Niklas Moisander en Stefano Denswil gehad. Dat Frank zei dat Denswel er nog zo ver achter zat, dat het hem in de vingers zou snijden en mogelijk punten en het kampioenschap zou kosten. Hij koos toen bewust om Moisander, die ook afliep, te laten spelen. Een Justin die in vorm is hebben we hard nodig," gaf Overmars aan.
Tags

overmars kluivert moisander boer boilesen denswel eredivisie jong nieren niklas snijden teruggezet uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.212 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson