Ajax onder 19 verspeelt in Rotterdam zege tegen Feyenoord

12 mei 2018 16:35

Ajax onder 19 heeft de uitwedstrijd tegen Feyenoord met een domper afgesloten. In Rotterdam speelde de ploeg van John Heitinga in extremis met 2-2 gelijk. Voor rust wisten Victor Jensen en Danilo Pereira voor de 0-2 ruststand te zorgen. Na rust leek er aanvankelijk niets aan de hand en koerste Ajax af op een overwinning.

Een klein kwartier voor tijd maakte Feyenoord echter de aansluitingstreffer via Naoufal Bannis en in blessuretijd volgde ook nog de gelijkmaker via Lutsharel Geertruida.

Door het puntverlies moest Ajax onder 19 de titel nu definitief uit het hoofd zetten. Omdat PSV onder 19 in eigen huis wist te winnen van NEC/FC Oss zijn de Eindhovenaren niet meer in te halen.