Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald de Boer: 'Het is totale onzin, Frank is helemaal niet gepolst. Honderd procent een leugen'

10 mei 2018 12:17

Op Fox Sports gaf Ronald de Boer aan dat er helemaal niets van klopt dat Frank de Boer door Ajax al benaderd zou zijn om bij Ajax weer terug te keren als trainer. "Ik heb Frank nog even gepolst, maar het is totale onzin. Frank zei dat je gerust kan zeggen dat als praten met een perschef een indicatie is dat je met Ajax praat, het zo zal zijn, maar nee, hij is helemaal niet gepolst," aldus Ronald de Boer.

De analyticus gaat verder: "Frank is nog een hartstikke jonge trainer, dus het kan nog altijd weer een keer op zijn pad komen, een Ajax-avontuur. Maar dat zal denk ik zeker niet de eerstvolgende jaren zijn. Je weet het natuurlijk nooit, maar er zijn zeker nu nog geen dingen op touw om Frank klaar te stomen als het eventueel mis gaat. Is honderd procent een leugen."




Tags

boer gepolst leugen onzin fox perschef touw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos