Transparent
Inloggen
Sluiten

Beenhakker vertrekt bij Ajax

2 juni 2003 12:33

Verslaggever: RvN

Ajax heeft vanmorgen via een persbericht laten weten dat Leo Beenhakker uiterlijk per 31 juli vertrekt bij de club als technisch directeur. Persoonlijke omstandigheden hebben hem doen besluiten zijn heil in het buitenland te gaan zoeken. Beenhakker: "Laat ??n ding duidelijk zijn: ik had en heb het enorm naar mijn zin bij Ajax. Het gaat goed met de club en de toekomst van Ajax ziet er zonnig uit. In mijn priv?leven heb ik echter met tegenslag te kampen gehad, die ik hier maar moeilijk kan verwerken." Algemeen directeur Arie van Eijden heeft laten weten begrip te hebben voor de beweegredenen van Beenhakker: "Ajax staat prima op de rails. Daarom betreur ik dat Leo bij ons vertrekt. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd in de opbouw van het huidige Ajax."

In Mexico doen zoals we gisteren melden al enige tijd geruchten de ronde als zou hij een van de belangrijkste kandidaten zijn voor de functie van coach van America. Er zou inmiddels een gesprek plaatsgevonden hebben (zie eerder bericht).

Meer op




Tags

beenhakker leo betreur eijden heil mexico opbouw persbericht priv rails zonnig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos