Transparent
Inloggen
Sluiten

Drie spelers van Ajax in Eredivisie Elftal van het Seizoen, ook nog drie op reservebank

9 mei 2018 16:46

In totaal hebben drie spelers van Ajax het Eredivisie Elftal van het Seizoen weten te behalen. Matthijs de Ligt, Lasse Schöne en Hakim Ziyech hebben alle drie een plekje weten te bemachtigen, samengesteld op basis van individuele wedstrijdstatistieken van Opta Sports.

Omdat veel spelers een goed seizoen in de Eredivisie achter de rug hebben, heeft Opta Sports ook een reservebank samengesteld. Met Joël Veltman, Donny van de Beek en David Neres zijn hier ook drie spelers van Ajax terug te vinden.

Neres leek ook op koers op een plek in het basisteam, maar het Talent van het Seizoen werd op de laatste speelronde naar de reservebank verdrongen door Steven Berghuis van Feyenoord.




Discussieer mee op de forums


Tags

eredivisie reservebank neres opta basisteam beek berghuis feyenoord koers schone veltman verdrongen wedstrijdstatistieken ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal