Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax toont interesse in Mexicaanse middenvelder Erick Gutiérrez'

8 mei 2018 07:31

Volgens ESPN Desportes is Ajax geïntresseerd in Erick Gutiérrez. De 22-jarige middenvelder komt nu in eigen land nog uit voor Pachuca, maar wil de overstap maken naar Europa. De clubleiding van Pachuca zou ook beloofd hebben mee te werken aan een transfer.

Ajax zou de middenvelder al langere tijd volgen en zat in maart ook voor hem op de tribune toen Pachuca het opnam tegen Cruz Azul. Die wedstrijd ging echter met 5-0 verloren. PSV wordt ook al langere tijd gelinkt aan Gutiérrez.

De geruchten over een transfer van Gutiérrez werden afgelopen week een stuk groter in Mexico toen de speler zelf een afbeelding op Twitter plaatste, waarin zijn shirt van Pachuca lijkt te vervagen in een rood-wit shirt. Nadat eerder ook onder meer Chivas Guadalajara en het niet in rood-wit spelende Celta da Vigo aan hem werden gelinkt, geldt dat nu ook voor Ajax.





Tags

gutierrez pachuca azul celta chivas cruz desportes espn geintresseerd guadalajara mexico opnam vervagen vigo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afwijzing balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea conceicao derk dest elsimao engeland excelsior gaaei gisterenavond hato henderson kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten lucht mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht