Transparent
Inloggen
Sluiten

"Beenhakker weer in verband gebracht met Mexicaanse interesse"

1 juni 2003 16:16

Verslaggever: RvN

De afgelopen weken is Leo Beenhakker opnieuw nadrukkelijk in verband gebracht met interesse vanuit Mexico. Vorig jaar wees hij nog een overgang naar Chivas de Guadalajara af, omdat hij nog minimaal een seizoen bij Ajax wil blijven om het karwei 'af te maken'. Toch liet hij toen al weten dat een Mexicaans avontuur wel lonkte. De afgelopen weken werd nadrukkelijk in Mexicaanse media gemeld dat Beenhakker een van de kandidaten zou zijn voor de positie van hoofdcoach van Ameria, de club waar hij al eerder trainer van was. Vorige week zou de president van de club zelfs een trip naar Nederland hebben gemaakt voor een onderhoud met Beenhakker. Over de kansen van de komst van Beenhakker zijn de Mexicaanse media niet eensgezind. Waar bijvoorbeeld Reforma de kans klein acht dat Beenhakker al voor het einde van zijn contract overkomt (vrijdag zou de president een onderhoud hebben gehad met een andere kandidaat), daar meldt bijv El Sol de Mexico dat Beenhakker een akkoord heeft bereikt voor een slaaris van 2 miljoen dollar en dat ee en ander morgen bekend zou worden gemaakt via een persconferentie.

Meer op




Tags

beenhakker mexico onderhoud ameria chivas guadalajara karwei leo lonkte nederland reforma slaaris sol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos