Transparent
Inloggen
Sluiten

Telegraaf: 'Sfeer bij Ajax onder Ten Hag om te snijden'

7 mei 2018 05:27

De Telegraaf meldt dat de sfeer binnen Ajax om te snijden is. Zo zouden spelers helemaal murw gebeukt worden door het robotvoetbal wat Erik ten Hag er probeert in te slijpen en de ellenlange besprekingen die hij heeft. Ook het feit dat hij dagenlang elf-tegen-elf speelt, waarbij de reserves de tegenstander moeten nabootsen, zorgt voor veel onvrede. Vooral omdat er ook spelers van Jong Ajax of Ajax onder 19 meetrainen die worden 'beloond', terwijl ze waarschijnlijk het eerste elftal of überhaupt de Eredivisie niet gaan halen.

De krant heeft ook een treffend voorbeeld. Na het kampioenschap van Jong Ajax stonden assistenten Aron Winter, Richard Witschge en Alfred Schreuder bij de kleedkamer om de technische staf en de spelers uitgebreid te feliciteren. Ten Hag zelf was nergens te bekennen.

Ook de open training van donderdag was op dat gebied treffend. Veel jonge Ajax-fans waren uit het hele land afgereisd richting De Toekomst, waarna de selectie tien minuten later dan gepland naar buiten kwam. Er werd echter direct koers gezet richting de opblaashal, omdat Ten Hag eerst een kwartier achter gesloten deuren testjes wilde uitvoeren voor een wedstrijd die nergens meer om ging.

De Telegraaf ziet hierin voor Marc Overmars ook een belangrijke rol weggelegd. De directeur spelersbeleid zou met Ten Hag in gesprek moeten om op een gedragswijziging van de trainer aan te steuren én de Ajax-filosofie aan te sturen. Anders lijkt het huwelijk tussen Ajax en Ten Hag al gedoemd om te mislukken.
Tags

hag telegraaf snijden jong treffend alfred aron dagenlang ellenlange eredivisie feliciteren gebeukt gedoemd gedragswijziging huwelijk koers mislukken murw nabootsen onvrede opblaashal overmars reserves robotvoetbal schreuder slijpen steuren testjes weggelegd witschge

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli feyenoord footballanalyst forbs hato heitinga henderson hlynsson inverted kaplan kiki kroes mannsverk nice overtal rensch sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks