Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax gaat voor Dusan Tadic als opvolger van Hakim Ziyech'

7 mei 2018 00:20

Ajax wil Dusan Tadic binnen halen als opvolger van Hakim Ziyech. Dat meldt Mike Verweij op Twitter. In het geheim zou Ajax bezig zijn met een sensationele transfer van de middenvelder van Southampton. Tadic speelde in Nederland al eerder voor FC Groningen en FC Twente, voordat hij in 2014 naar Southampton vertrek.

De teller voor de international van Servië staat inmiddels op 132 wedstrijden in de Premier League, waarin hij 20 doelpunten wist te maken en 30 assists gaf.

De komst van Tadic zou alleen mogelijk lijken als Southampton degradeert uit de Premier League, zo valt te lezen op de website van De Telegraaf. Met nog twee wedstrijden te gaan, staat het op een veilige 17e plek. De ploeg staat echter op doelsaldo nog net boven de streep, met nog twee wedstrijden te spelen.




Tags

tadic southampton ziyech degradeert groningen nederland telegraaf twente verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos