Transparent
Inloggen
Sluiten

Zlatan Ibrahimovic Man of the Season 2002 - 2003

1 juni 2003 10:46

Verslaggever: P.

Zlatan Ibrahimovic is Cristian Chivu opgevolgd als Man of the Season van Ajax Netwerk. De Zweed wist de Roemeense captain acht punten voor te blijven en kon, ondanks zijn schorsing, ook niet door een andere speler op de ranglijst worden voorbijgestreeft.

Uit het behaalde puntenaantal blijkt de waardering van de supporters voor de ontwikkeling die Zlatan dit seizoen heeft doorgemaakt, zowel in de competitie als in de Champions League. Zijn beslissende doelpunten en zijn teamspel hebben hem meermaals Man of the Match gemaakt.

Opvallend is, de uitschieters in de top-3 daargelaten, dat de punten buiten de top-3 min of meer gelijkmatig zijn verdeeld, wat er op kan wijzen dat de kwaliteit van de selectie als min of meer gelijkwaardig wordt gewaardeerd. Opvallend is eveneens de opmars van jeugdige talenten als Steven Pienaar en Wesley Sneijder die meteen al een overtuigende plaats in de top-10 wisten te bemachtigen.

De volledige top-10:

1 Zlatan Ibrahimovic 93,5
2 Cristian Chivu 85,0
3 Rafael van der Vaart 83,0
4 Steven Pienaar 66,5
5 Wesley Sneijder 54,0
6 Jari Litmanen 51,0
7 Hatem Trabelsi 47,0
8 Andy van der Meyde 41,5
9 Richard Witschge 38,0
10 Bogdan Lobont 33,0
10 Tomas Galasek 33,0

Meer op




Tags

zlatan ibrahimovic chivu cristian pienaar andy bogdan daargelaten galasek gelijkmatig gelijkwaardig hatem jari jeugdige litmanen lobont match meyde opgevolgd opmars puntenaantal rafael teamspel tomas trabelsi vaart voorbijgestreeft witschge zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper