Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax A1 stelt teleur op Terborgtoernooi

1 juni 2003 10:41

Verslaggever: M

Ajax A1 heeft op de 24ste editie van het ABN-AMRO Jeugd Voetbaltoernooi in Terborg geen rol van betekenis kunnen spelen. Het elftal van Danny Blind eindigde zaterdag in poule B (met Feyenoord, Feyenoord/Ghana LTD en Cruzeiro) op de vierde en laatste plaats, waardoor Ajax zondag alleen nog voor de 7e en 8e plaats speelt tegen Japan.

Ajax kon zaterdag de sterke start van vrijdag, 2 - 1 zege op Cruzeiro, niet doortrekken. De Ajacieden verloren aan het begin van de middag nipt van Feyenoord/Ghana LTD met 3 - 2. Later op de dag was ook Feyenoord te sterk voor Ajax. Het werd 2 - 0 voor de Rotterdammers. De halve finales zijn De Graafschap - Feyenoord en Vitesse - Cruzeiro.

Meer op




Tags

feyenoord cruzeiro ghana ltd terborgtoernooi abn amro betekenis blind danny editie graafschap japan nipt terborg vitesse voetbaltoernooi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht