Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verovert titel in eDivisie

2 mei 2018 16:18

Ajax heeft de titel in de eDivisie veroverd. Na 17 wedstrijden was Dani Hagebeuk namens Ajax uiteindelijk de beste eSporter op de X-Box. Hagebeuk zal op vrijdag 11 mei tegen Ali Riza Aygun van PSV strijden om de algehele titel van de eDivisie. PSV won namelijk de eDivisie op de Playstation.

Vorig jaar was Hagebeuk al kampioen geworden van de eDivisie.

De eDivisie wordt gespeeld volgens het FIFA Ultimate Team principe. Dat betekent dat er wordt gespeeld met de beste spelers die er zijn en dus zie je in plaats van André Onana in de goal David de Gea keepen en staat Luis Suárez in de aanval. Ook zijn er binnen FIFA zogeheten icons, waardoor ook spelers als Ruud Gullit en Patrick Vieira het shirt van Ajax dragen.

Gullit maakte in de wedstrijd tegen Excelsior uiteindelijk ook het enige doelpunt voor Ajax, waardoor de titel toch nog naar Hagebeuk ging. Hij profiteerde optimaal van het puntverlies van Jaey Daalhuizen van Feyenoord, die op de eerste plek stond, maar tegen SC Heerenveen 1-1 speelde.
Tags

edivisie titel hagebeuk fifa gullit ali aygun box daalhuizen esporter excelsior feyenoord gea heerenveen icons jaey onana playstation riza suarez ultimate vieira

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson