Transparent
Inloggen
Sluiten

Ricardo Kishna: 'Ik was graag langer bij Ajax gebleven, want ik had het heel erg naar mijn zin'

25 april 2018 09:00

In gesprek met Andy van der Meijde praatte Ricardo Kishna onder meer over zijn vertrek bij Ajax. De vleugelaanvaller kreeg de vraag of hij te vroeg bij Ajax is vertrokken. "Ja, maar ik heb er geen spijt van, want de situatie was er niet naar. Ik was er graag langer gebleven, want ik had het heel erg naar mijn zin. Leuk team, leuke groep," gaf Kishna aan.

Frank de Boer was echter de reden van zijn vertrek. "Er is veel gebeurd. Ik had veel ruzies met hem, allemaal kleine dingetjes. Maar als ik hem nu tegen kom, geef ik hem een knuffel en zeg ik 'hoe is het' enzo. Ik ben hem ook dankbaar. Hij heeft me laten debuteren en heeft me bij het eerste gehaald. Op zich is het een prima kerel."

Kishna ging verder: "Ik ben geen speler die 14, 15 kilometer in een wedstrijd rent. Dat heb ik ook gezegd, dat als hij zo iemand zoekt, hij beter iemand anders kan opstellen. Bij mij zit dat er gewoon niet in. Ik loop misschien 11, 12 kilometer en dan ben ik doodop. Daarom wisselde hij mij ook vaak. Ik moet het van momenten hebben."
Tags

kishna kilometer andy boer dingetjes doodop enzo knuffel meijde praatte rent ruzies

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato henderson hlynsson janse jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal