Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat Mario De Rossi: 'Er zijn contracten ondertekend. Younes is een speler van Napoli'

24 april 2018 14:44

In een interview met Calcio Napoli 24 praat advocaat Mario De Rossi over de situatie rondom Amin Younes. De advocaat was nauw betrokken bij de gesprekken tussen Younes en de Italiaanse club. Volgens hem is het vrij eenvoudig. "Napoli bezit de rechten van Amin Younes. Alleen zijn zaakwaarnemer Nicola Innocentin vertegenwoordigt de speler," aldus De Rossi. "Er zijn contracten ondertekend. Dat zijn geen meningen, maar feiten. Younes is een speler van Napoli."

De advocaat gaat verder: "Andere clubs zullen met Napoli om de tafel moeten om Younes te kopen. Anders kunnen ze zware straffen en transferverboden krijgen. Er zijn 31 handtekeningen gezet op verschillende tijdstippen. Dat heeft Napoli advocaat Mattia Grassani ook uitgelegd. Ik wil de fans van Napoli geruststellen, Younes is een Napoli-speler."
Tags

napoli younes advocaat rossi amin calcio geruststellen grassani handtekeningen innocentin mattia nicola tijdstippen transferverboden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson