Transparent
Inloggen
Sluiten

Michael Reiziger: 'Wij hebben alles in eigen hand nu en we gaan het ook niet meer weggeven'

10 april 2018 16:27

Na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen FC Den Bosch was Michael Reiziger tevreden over het spel van zijn ploeg. "Ze hebben een goede wedstrijd gespeeld. In de eerste helft dacht ik dat ze niet agressief waren in het verdedigen. Daarom krijgen we ook twee goals tegen. Die waren echt niet nodig, want de controle was er helemaal," aldus Reiziger. "In de rust hebben we dat kunnen corrigeren. Aan de bal was allemaal oké. Ze vonden steeds de vrije mensen. Het tempo was goed en ging in de tweede helft nog verder omhoog. Er was veel beweging. Het was een goede wedstrijd."

Aan de kant van Jong Ajax debuteerde Jurgen Ekkelenkamp. Reiziger was vol lof over hem. "Hij heeft duidelijk een stempel gedrukt op deze wedstrijd. Hij heeft het heel goed gedaan," zegt hij over de middenvelder. "Het zegt ook iets over onze opleiding dat zo'n jongen start in zijn eerste wedstrijd en het lijkt alsof hij al vaker met ons heeft gespeeld."

De trainer van Jong Ajax blikt ook vooruit op de titelstrijd in de Jupiler League. "We hebben alles in eigen hand nu en we gaan het ook niet meer weggeven," is hij vol vertrouwen. "Dit geeft niet alleen moed, want je bent koploper omdat je van te voren het al goed hebt gedaan. Nu gaat het erom en wordt het spannend. Nu komen er een paar beslissende wedstrijden."




Tags

reiziger michael jong corrigeren ekkelenkamp gedrukt jupiler moed stempel titelstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht