Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Perez: 'Ik vind dat Erik ten Hag overal van onder de indruk is'

10 april 2018 15:39

Tijdens Natafelen op Fox Sports op maandagavond ging het onder meer over de uitspraken van Erik ten Hag dat PSV sowieso bang voor Ajax zal zijn. Kees Jansma gaf aan dat hij zich daarover verbaasde. Kenneth Perez reageerde daarop dat hij zich sowieso verbaasd over Ten Hag."Hij neemt heel veel krachttermen in de mond. Ook over Klaas-Jan Huntelaar. 'Geweldig rendement'... Helemaal niet, hij had al lang op vijf of zes doelpunten meer moeten staan. 'Die speler is een geweldig talent, geweldig zus, geweldig dat'," aldus Perez. "Ik vind dat hij overal van onder de indruk is. Terwijl hij normaal altijd een kritische trainer was."

De voormalig speler van Ajax kwam ook nog terug over die uitspraken. "Maar ben je dit soort uitspraken van trainers en spelers van Ajax niet gewend dan? Dit is typisch Ajax. Dit maakt ook wat Ajax is en waarom zoveel mensen een hekel aan Ajax hebben," zei Perez daarover.

Valentijn Driessen sloot zich aan bij de kritiek over Erik ten Hag. "Je ziet hier ook helemaal geen Ajax-trainer. Qua uitspraken wel, maar als je het hele plaatje ziet denk je niet van 'hier ziet iemand met volle overtuiging, die geloof ik van wat hij zegt'. Ik geloof het ook niet," aldus de chef sport van De Telegraaf.

Arno Vermeulen is het echter niet eens met de kritiek die Ten Hag krijgt. "Wat is dan een Ajax-trainer? Was Peter Bosz dan een Ajax-trainer? Ten Hag moeten we volgend jaar de maat nemen. Dat hij met Ajax de voorbereiding begint en probeert om voor het eerst in vier jaar weer kampioen te worden. Daar moeten we hem op af rekenen," aldus de chef voetbal van de NOS. "Maar ik vind het wel vrij goedkoop om hem op dit soort interviews zo vast te nagelen. Peter Bosz riep vorig jaar ook iedere week nog dat ze kampioen gingen worden. Dat werd hem echter niet kwalijk genomen omdat ze Europees wel presteerden. Die riedel was precies hetzelfde als nu."




Tags

hag perez bosz chef driessen fox huntelaar jansma krachttermen mond nagelen natafelen nos presteerden riedel telegraaf vermeulen zus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.251 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal