Transparent
Inloggen
Sluiten

Sjaak Swart: 'Ajax had gisteren gewoon met 5-0, 6-0 moeten winnen van Heracles'

9 april 2018 17:29

In Alles op Swart gaf Sjaak Swart zoals iedere week weer zijn kijk op het afgelopen voetbalweekend. "Je hoorde de uitslag van een avond daarvoor, dat de competitie in feite beslist is. Maar dat neemt niet weg dat Ajax gisteren gewoon 5-0, 6-0 had moeten winnen van Heracles. Uiteindelijk was het een matige overwinning met 1-0," aldus het clubicoon van Ajax.

Swart was ook uitgesproken over het doelpunt van David Neres. "Iedereen loopt te zeuren dat het buitenspel was. Dat hou je altijd bij die verslaggevers. Op moment als de bal gegeven wordt, en dat kunnen ze vanuit alle hoeken laten zien, is het geen buitenspel," aldus Swart.

Ook praatte het clubicoon van Ajax over Louis van Gaal, met wie hij tijdens de wedstrijd tegen Heracles gesproken had. "Het ging over voetbal, wat hij nog ging doen en zo. Dat is prima. Er komt nog wat moois uit denk ik," zei hij daarover.




Tags

heracles feite gaal neres praatte verslaggevers voetbalweekend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht