Transparent
Inloggen
Sluiten

Kees Kist over doelpunt Huntelaar: 'Dat is geen toeval meer, maar pure klasse'

3 april 2018 07:20

Klaas-Jan Huntelaar heeft op Kees Kist veel indruk gemaakt in de wedstrijd tegen FC Groningen. Dat geeft de rapporteur van De Telegraaf aan in de krant zelf. "Dit is nou typisch Huntelaar. Als een duveltje uit een doosje slaat hij toe. Ik houd van spelers die vanaf het eerste fluitsignaal hard werken. Klaas-Jan is daar een uitstekend voorbeeld van," aldus Kist. "Veel acties van hem lukten tegen FC Groningen net niet, maar je weet dat altijd die ene kans komt. En dan is het bij Huntelaar ook direct een goal. Dat is geen toeval meer, maar pure klasse."

Huntelaar is volgens Kist een spits met een 'killerinstinct'. "Je hebt dat of je hebt het niet. Soms komt Huntelaar een hele wedstrijd haast niet in het spel voor, maar ineens staat hij dan waar hij moet staan. Dat is de kwaliteit van een echte spits. Ik heb dat zelf ook altijd gehad," gaf de voormalig aanvaller aan.

Volgens Kist zou Huntelaar eigenlijk beter tot zijn recht komen als de buitenspelers hem vaak zouden zoeken. "Maar bij Ajax staat er een rechtspoot op de linkerflank en een linkspoot op de rechterflank. Justin Kluivert en David Neres zijn al snel geneigd om naar binnen te trekken. Daarmee vermoord je eigenlijk de spits."




Tags

huntelaar kist groningen buitenspelers doosje duveltje fluitsignaal haast killerinstinct kluivert linkerflank linkspoot lukten neres rapporteur rechterflank rechtspoot telegraaf vermoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal