Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: ' Ik werd ook helemaal crazy, heb staan juichen, springen en schreeuwen'

3 april 2018 06:45

André Onana groeide in Groningen uit tot Man van de Wedstrijd. De doelman moest meerdere malen reddend optredend en kon Ajax zo in de wedstrijd houden. De doelman wilde echter niets weten van een heldenrol. "Klaas-Jan en Justin verdienen deze aandacht. Ik werd ook helemaal crazy, heb staan juichen, springen en schreeuwen, want na de rode kaart van Joël rekende ik hier natuurlijk ook niet meer op. Dan zijn zo’n assist van Justin en doelpunt van Klaas-Jan pure klasse," aldus de doelman. "En ik dan? Ik deed mijn job."

Welke redding nu de mooiste was, kon Onana geen antwoord op geven. "Elke volgende bal is voor mij de belangrijkste. Dus daar kan ik geen keuze in maken. Het voornaamste was dat ik mijn ploeg in de wedstrijd én de titelrace hield," zei de international van Kameroen.

Ajax kwam goed weg toen een doelpunt van Juninho Bacuna onterecht werd afgekeurd. De doelman gelooft echter niet dat de Groningen-middenvelder gescoord had als er niet gevlagd werd door de assistent scheidsrechter. "Maar de verdedigers en ik zagen het vlagsignaal, stopten en dan is het voor een afmaker toch makkelijker. Denk je dat Bacuna anders ook had gescoord? Ik denk het niet. Al stond hij wel heel erg vrij, ja," gaf Onana aan.

De keeper was dolblij met de 1-2 overwinning en heeft nog alle vertrouwen in de titelstrijd. "Dit is ongelooflijk, maar wel superlekker. Wij weten ook wel dat het beter moet. En tegen Heracles krijgen we die kans," zei Onana. "Geloof me, als PSV niet bij AZ wint, wordt het heel spannend aan kop. Dat we nooit opgeven en fighting spirit hebben, lieten we in Groningen zien."




Tags

onana crazy groningen bacuna afmaker dolblij fighting gevlagd heldenrol heracles job juninho kameroen malen opgeven optredend reddend stopten superlekker titelstrijd vlagsignaal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos