Transparent
Inloggen
Sluiten

Ünüvar bezorgt Ajax onder 17 met heerlijke treffers titelprolongatie Future Cup

2 april 2018 16:09

Ajax onder 17 heeft met succes de titel om de ABN AMRO Future Cup weten te verdedigen. De finale tegen Juventus werd met 2-0 gewonnen door de ploeg van Dave Vos. Naci Ünüvar zorgde voor beide treffers.

Vanaf het begin was Ajax de sterkste ploeg op het veld. Het creëerde kans op kans en Juventus kon er nauwelijks iets tegenover stellen. Het was dan ook wachten op de 1-0 en die kwam na 25 minuten spelen. Naci Ünüvar kreeg met een beetje geluk de bal mee in het strafschopgebied, maakte nog een fantastische passeerbeweging en schoot de bal vervolgens in het doel.

Na rust probeerde Juventus iets meer aan te zetten. Het kreeg ook een goede kans, maar toch bleef Ajax onder 17 de betere ploeg en kreeg het ook de meeste kansen. Dat de ploeg wederom wist te scoren was volgens het spelbeeld ook volkomen terecht. Ook nu kreeg Ünüvar de bal enigszins gelukkig voor zijn voeten. De 14-jarige middenvelder profiteerde daar echter optimaal van door de bal hard binnen te schieten.

Ünüvar werd na zijn doelpunt onder luid applaus direct gewisseld. De jongste speler in de geschiedenis van de ABN AMRO Future Cup werd mede door zijn twee doelpunten bovendien ook topscoorder van het toernooi.

Ajax kreeg nog kansen op meer. Ryan Gravenberch was met een schot op de paal erg dichtbij, maar gescoord werd er niet meer. Ajax onder 17 wist voor het eerst in de historie de titel van de ABN AMRO Future Cup te prolongeren.

1-0 Ünüvar



2-0 Ünüvar




Tags

unuvar future abn amro juventus bezorgt titel titelprolongatie applaus creeerde dave gravenberch historie passeerbeweging prolongeren spelbeeld topscoorder vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs henderson hlynsson jong kiki klaiber liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht