Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicola Innocentin: 'Teksten in Telegraaf zijn niet de woorden van Younes'

31 maart 2018 13:55

In gesprek met het Italiaanse Corriere dello Sport haalt Nicola Innocentin, zaakwaarnemer van Amin Younes, hard uit naar De Telegraaf-journalist Mike Verweij. Het artikel in De Telegraaf van vrijdag, waarin wordt uitgelegd waarom de directe transfer van Amin Younes naar Napoli afketste, is volgens de zaakwaarnemer onzin. "Toen ik het artikel zag dacht ik meteen dat het geen woorden van Younes konden zijn. Ik was 24 uur per dag bij hem en er gebeurde niets van wat is geschreven. De ontmoeting met de Camorristi is pure sciencefiction. Zelfs de titel van het artikel klopt niet. Hier willen wij afstand van nemen," aldus Innocentin.

Innocentin gaat verder: "Het verbaasde me niet dat dit was opgeschreven, omdat ik hen meerdere malen een interview heb geweigerd. Amin wil niet praten, ik ook niet. Maar toch wilden ze dit artikel doen. Ik heb aangegeven dat het niet klopte. Volgens mij is die journalist nooit in Napels geweest en heeft hij ook nooit met Milik gesproken."

Volgens de zaakwaarnemer deed Verweij alles om een interview te krijgen, "Hij gaf aan dat als Younes niet naar Napoli wil, hij na zijn artikel absoluut niet meer zou gaan. Waarschijnlijk heeft zijn werkgever hem gesteund omdat ze een klapper wilden hebben."

Het staat echter wel vast dat Younes in de zomer naar Napoli zal vertrekken. "Amin heeft een contract voor vijf jaar getekend. Denken dat hij niet komt is onwerkelijk. Wie wil er nou niet spelen voor een club die zo spectaculair speelt?"




Tags

younes innocentin amin telegraaf napoli nicola teksten verweij camorristi corriere dello klapper malen milik ontmoeting onwerkelijk onzin opgeschreven sciencefiction titel werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal