Transparent
Inloggen
Sluiten

Andy van der Meijde: 'Younes heeft het heel goed gedaan'

29 maart 2018 12:07

In gesprek met De Betweters gaf Andy van der Meijde zijn mening over de affaire rondom Amin Younes. Door weigeren in te vallen tegen SC Heerenveen is de Duitser tot het einde van het seizoen uit de selectie gezet."Die jongen heeft het heel goed gedaan. Voor Ajax zijn best gedaan, nooit geblesseerd en was altijd aanwezig. Altijd luisteren en geen grote bek, niks. Dan laat je hem één minuut voetballen omdat hij een week zo goed zijn best heeft gedaan. Dat vind ik een beetje minder van Ten Hag, maar iedereen maakt fouten," aldus de voormalig Ajacied.

Als speler maakte Van der Meijde zelf ook een soortgelijks iets mee. "Ik speelde bij Everton en David Moyes was daar trainer. Na de wedstrijd moest je altijd trainen daar. Maar daar had ik geen zin in. Ik had bijna de hele tweede helft warm gelopen. Dus toen hij tegen mij dat ik moest trainen. Maar ik stond al on de de douche en zei 'ik doe helemaal niks'," aldus Van der Meijde. "Toen kwam ik terug in de kleedkamer en stond de trainer daar. Ik deed net mijn broek aan en toen pakte hij me bij mijn keel. Toen wilde hij vechten met me."
Tags

meijde andy younes affaire amin bek betweters broek douche everton hag heerenveen keel moyes soortgelijks

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alvarez basten boomen brobbey chico conceicao depay elsimao farioli forbs frankrijk frimpong grillitsch henderson hlynsson jong kiki kroes lucca mikautadze mislintat ocampos rijkhoff rvc sevic shogun tekengeld transferresultaat weghorst