Transparent
Inloggen
Sluiten

Nando Rafael bezorgt Hertha UEFA Cup voetbal

24 mei 2003 19:03

Verslaggever: M

Nando Rafael heeft zaterdagmiddag zijn club Hertha BSC hoogstpersoonlijk een plaats in de UEFA Cup voor volgend seizoen bezorgd. De Angolese spits, die noodgedwongen Ajax moest verlaten omdat hij geen werkvergunning kreeg in Nederland, scoorde twee keer voor het elftal uit Berlijn in de laatste competitiewedstrijd tegen FC Kaiserslautern. Hij nam daarmee de gehele productie van de thuisploeg voor zijn rekening (2 - 0).

Vlak voor rust opende de oud-Ajacied de score. Hij kopte een voorzet van Karwan uitstekend via de grond achter doelman Wiese. Zijn tweede treffer viel 6 minuten voor tijd. Rafael, die van trainer Stevens de voorkeur kreeg boven de Braziliaan Luizao, werd door Marcelinho vrij voor de keeper gezet. Met zijn rechtervoet schoof hij de bal beheerst in de verre hoek. Door de zege en de nederlaag van Werder Bremen was Europees voetbal wederom een feit.

Meer op




Tags

rafael hertha nando uefa bezorgt angolese beheerst berlijn braziliaan bremen hoogstpersoonlijk kaiserslautern karwan luizao marcelinho nederland noodgedwongen productie rechtervoet schoof stevens werder werkvergunning wiese

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos