Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Veltman: 'Het waren twee teleurstellingen die ik voor mijn kiezen kreeg'

11 maart 2018 17:16

Voor Joël Veltman was het geen mooie week om op terug te kijken. Eerst hoorde hij dat hij geen deel uit maakt van de voorlopige selectie van het Nederlands elftal en daarna ook dat hij zijn basisplek bij Ajax kwijt was. In gesprek met Fox Sports keek hij daar op terug. "Het waren twee teleurstellingen die ik voor mijn kiezen kreeg. Ik neem het in me op en de dingen die ik hoor, moet ik verbeteren. Ik heb nu vier en een half jaar bij het Nederlands elftal gezeten. Ik ben ook niet gebeld ofzo. Ik heb het via de internetsites gelezen en zo krijg je het mee," aldus Veltman. "Ik heb het er met sommige jongens over gehad. Zo hard is topsport af en toe. Af en toe zie je je naam op het blaadje of ja of nee. In het buitenland is het ook zo. Soms hoor je daar niets en moet je gewoon opdraven als je je naam daar ziet. Zo ben ik ook een beetje, meer van de oude garde. Als je er niet bij hoort, hoor je er niet bij en anders wel. Het was wel mooi geweest als hij mij gebeld had en waarom, maar dat heeft hij niet gedaan. Ik ga gewoon mijn stinkende best doen."

Uiteraard baalde de verdediger ook van zijn basisplek die hij bij Ajax is kwijt geraakt. "Dat ik geen aanvoerder was, oké. Ik speelde niet. Ik was meer teleurgesteld dat ik niet speelde. Ik hoorde het vrijdag bij de elf tegen elf en zie je dat je bij de wissels staat," zei Veltman. "Ik heb gehoord waarom ik niet speelde. Ik ben het met de trainer eens dat ik meer moet brengen, dat weet ik ook. Ik heb al die jaren centraal gestaan en de afgelopen twee-en-een-half jaar rechtsachter. Ik weet ook dat ik er meer omheen moet. Het is aan mij om te laten zien dat ik daar wel de kwaliteiten voor heb. Ik heb het ook zeker een paar keer laten zien, maar dat het meer kan, dat is een feit."




Tags

veltman teleurstellingen baalde blaadje fox garde internetsites ofzo opdraven rechtsachter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht