Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'De manier hoe we vandaag speelden stond me niet aan'

4 maart 2018 17:01

Erik ten Hag was voor de camera's van Fox Sports zwaar gefrustreerd over de nederlaag en vooral de manier waarop het ging. "We geven vandaag gewoon drie goals weg, het zijn gewoon weggevertjes. Die mogen op dit niveau nooit gebeuren. Vanuit twee spelhervattingen en een cadeautje bij de 2-0. We creëren daarna nog een onvoorstelbaar aantal kansen, maar ze gaan niet binnen en dan ontbreekt de wil om te winnen," aldus een gefrustreerde trainer.

Ten Hag wilde het ook niet meer over de titel hebben. "Ik vind het logisch dat je er naar vraagt, maar wij moeten wedstrijden winnen. Dat begint met een veranderde houding. We wisten wat we hier konden verwachten. Een superscherp Vitesse en daar moet je hetzelfde tegenover stellen. We kunnen heel goed voetballen. We hebben al heel veel laten zien, maar het begint met geloof, overtuiging en de absolute wil om te winnen. Als we verliezen doen we het uiteraard niet goed, maar de manier waarop staat me niet aan."




Tags

hag cadeautje fox onvoorstelbaar superscherp titel vitesse weggevertjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli footystats gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan