Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolás Tagliafico over selectie Argentinië: 'Ik ben ontzettend blij'

2 maart 2018 06:43

In gesprek met De Telegraaf laat Nicolás Tagliafico weten blij te zijn dat hij is opgeroepen voor het Argentijnse elftal eind deze maand. Al kwam de selectie ook niet echt als een verrassing voor hem. "Ik ben ontzettend blij. Voor deze kans heb ik hard gewerkt," aldus de linksback. "Ik heb de bondscoach een maand geleden op Schiphol ontmoet en gesproken. Hij heeft me verteld wat hij van me verwacht en zei me bij Ajax in de gaten te houden. Ik heb hem gezegd mijn best te zullen doen."

Tagliafico erkent dat hij sinds zijn komst naar Ajax progressie boekt. "Vooral aanvallend. Het grote verschil met het Argentijnse voetbal is dat de spelers van Ajax eerst uitgaan van balbezit in plaats van verdedigen."

Uiteraard hoopt de verdediger er komende zomer ook bij te zijn als het WK in Rusland begint. "Hoe groot mijn kansen zijn, weet ik niet. Meer dan de komende maanden alles voor Ajax geven en afwachten, kan ik niet," zegt Tagliafico.




Tags

tagliafico argentinie ontmoet rusland telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos