Transparent
Inloggen
Sluiten

Wesley Sneijder tot 2007 bij A.F.C. Ajax

21 mei 2003 11:52 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: P.

Wesley Sneijder werd door kenners al getipt als h?t talent van Nederland. De stroomversnelling waarin zijn carriere als voetballer de afgelopen maanden is gekomen maakt de belofte waar. Sneijder debuteerde in het eerste, in de Champions League en in het Nederlands elftal, in een tijdbestek van nog geen paar maanden. Vandaag maakte A.F.C. Ajax bekend dat de club en Sneijder tot de overeenkomst zijn gekomen omtrent een nieuw contract voor de geboren Utrechter. Sneijder zal een contract dat hem tot 2007 aan Ajax verbindt ondertekenen.

Technisch directeur Leo Beenhakker: ?Wesley Sneijder is opnieuw een groot talent uit onze eigen jeugdopleiding. Het is prachtig voor de club dat wij hem tot 2007 hebben kunnen vastleggen. In het verleden leefde nog wel eens de gedachte dat Ajax aan het opleiden was voor het buitenland. In de sterk veranderende voetbalmarkt slaagt Ajax er nu toch in talenten voor de club te behouden. Dat is een zeer positieve ontwikkeling.?

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

beenhakker belofte getipt kenners leo nederland stroomversnelling tijdbestek utrechter veranderende verbindt voetbalmarkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam