Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag over Huntelaar: 'Wij horen daar een penalty te krijgen'

18 februari 2018 19:11

In gesprek met Hans Kraaij jr. was Erik ten Hag het niet eens met de opmerking dat Klaas-Jan Huntelaar na een paar minuten een rode kaart had moeten krijgen. "Je kunt ook zeggen dat het een penalty is, want hij wordt vastgehouden bij een cornerbal. Ook met Donny van de Beek was een penalty, dus eigenlijk horen we twee penalty's te krijgen," zei Ten Hag.

De trainer van Ajax was het nog altijd niet eens toen Kraaij jr. de opmerking maakte dat het Ajax niet heel slecht uit kwam: "Hij moet daar een penalty geven, omdat hij wordt vast gehouden. Net zoals Donny van de Beek wordt vast gehouden. In die situatie loopt Klaas-Jan goed vrij, maar wordt hij vast gehouden. Hij probeert los te komen, maar de scheidsrechter moet daar een penalty geven."




Tags

hag huntelaar beek kraaij cornerbal hans vastgehouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.236 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn brobbey elsimao eriksen farioli forbs gaal godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk passing potter riedewald sevic shogun sutalo tahirovic taylor voetbalprimeur volendam vos zorgeloos