Transparent
Inloggen
Sluiten

'GBA heeft tekort van 6 miljoen'

28 april 2000 14:23

Verslaggever: M

Volgens het Belgische dagblad De Nieuwe Gazet heeft Germinal Beerschot Antwerpen een tekort van ongeveer 6 miljoen gulden. Dit zou de voornaamste reden zijn waarom enkele spelers van GBA bij een goed bod mogen vertrekken uit Antwerpen. Wesley Sonck en Jan Moons gaan al zo goed als zeker naar Racing Genk en ook Karagiannis en Degryse worden nu genoemd tot de spelers die eventueel hun heil na dit seizoen ergens anders gaan zoeken.

Ajax zit vandaag wederom met het bestuur van GBA om de tafel om de problemen te bespreken. Algemeen directeur Louis de Vries zal hierbij niet aanwezig zijn. De Vries voelt zich in de steek gelaten door de rest van het bestuur en heeft al laten weten te denken aan een vertrek. Ajax zou een totale onder gang van de fusieclub kunnen voorkomen door de optie op 51% van de aandelen te lichten en zo de club over te nemen. Doet Ajax dit niet dan is GBA genoodzaakt om volgend seizoen flink in de selectie te saneren en kunnen alle veelbelovende plannen weer de ijskast in.

Meer op




Tags

gba antwerpen bestuur vries beerschot degryse fusieclub gazet genk genoodzaakt germinal gulden heil ijskast karagiannis moons saneren sonck

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht