Transparent
Inloggen
Sluiten

A1 speelt vanavond voor kampioenschap

20 mei 2003 00:23

Verslaggever: M

Ajax A1 speelt dinsdagavond om 18.30 uur de laatste competitiewedstrijd voor het seizoen. Door het puntverlies van SC Heerenveen heeft de Ajax A1 op het allerlaatste moment weer kans gekregen op het kampioenschap. Indien de ploeg in het rechtstreekse duel tegen koploper SC Heerenveen weet te winnen, dan komt het op gelijke hoogte met de Friezen. Een beslissingswedstrijd moet dan voor de kampioen zorgen.

Fans die naar De Toekomst komen om de A1 aan te moedigen, kunnen direct een toegangskaart aanschaffen voor de bekerfinale voor beloftenelftallen, welke tussen Jong Ajax en Jong PSV zal gaan. Naast de Amstel Malt Cup staat er ook een plaats op het spel in de Amstel Cup voor de hoogste elftallen. De kaartverkoop start dinsdag.

Meer op




Tags

amstel heerenveen jong bekerfinale beloftenelftallen beslissingswedstrijd malt rechtstreekse toegangskaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs godts hato henderson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam