Transparent
Inloggen
Sluiten

Veltman: 'Het is te hopen dat de bekernederlaag van PSV de komende weken doorwerkt'

3 februari 2018 07:19

Ondanks de achterstand van zeven punten is aanvoerder Joël Veltman nog altijd vol vertrouwen dat Ajax aan het eind van het seizoen de landstitel weet te veroveren. Dit laat hij weten in gesprek met De Telegraaf. "Het kampioenschap is nog lang niet beslist. Als dat geloof er niet is, kun je beter direct stoppen. En het verschil is weleens groter geweest," aldus Veltman. "Natuurlijk zit PSV in een uitstekende flow. Het maakt ze niet uit hoe ze winnen, als ze maar winnen. Bij ons moet het voetbal goed zijn en moeten we winnen. Dat was zondag allebei niet het geval. Het is te hopen dat de bekernederlaag van PSV bij Feyenoord de komende weken doorwerkt en dat ze ook gaan morsen."

Hoe de titel binnen gesleept moet gaan worden is voor Veltman heel duidelijk: "Het is misschien een enorm cliché, maar wij moeten vanaf nu eigenlijk alles winnen. In het verleden gebeurde het geregeld dat de concurrentie verloor of gelijkspeelde, maar dat wij dan een dag later ook niet wisten te winnen. Dan sla je jezelf voor je kop. Dat mag ons dit jaar zeker niet gebeuren."




Tags

veltman bekernederlaag doorwerkt cliche feyenoord gelijkspeelde gesleept landstitel morsen sla telegraaf titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos