Transparent
Inloggen
Sluiten

Kluivert: 'Vertrek Younes is een compliment voor mezelf'

28 januari 2018 09:44

In gesprek met de NOS liet Justin Kluivert weten dat hij het aanstaande vertrek van Amin Younes naar Napoli ook als een compliment ziet voor zichzelf. "Ja, ik denk het wel. Eerst kom je als jonge speler, je ontwikkelt je goed. Wisselvalligheid hoort erbij, ik denk dat ik niet iedere wedstrijd goed heb gespeeld. Er zijn er zeker wel een paar tussen en daarin heb ik laten zien dat ik in de basis hoor en daar nu ook sta. Dat voelt wel goed. Niet dat hij weg is, maar dat ik er sta voor het team," aldus de aanvaller. "Hij heeft nu een goede club. Waarschijnlijk komt er binnenkort weer concurrentie, heb je weer een andere. Dan heb ik weer concurrentie. Dat heb ik altijd gehad, ook in de jeugd. Dan zal ik weer moeten strijden."




Tags

kluivert younes amin napoli nos wisselvalligheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn boomen branderhorst bravo brobbey elsimao eredivisie gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper