Transparent
Inloggen
Sluiten

Charisteas: 'Ajax was een bewuste keuze, ik kon ook naar Barcelona'

27 januari 2018 09:39

In een groot interview met het Algemeen Dagblad komt Angelos Charisteas met een onverwachte uitspraak. De voormalig spits van Ajax had meerdere opties toen hij begin 2005 de overstap naar Ajax maakte. "Ajax was een bewuste keuze. Want eigenlijk kon ik na die winnende goal in de EK-finale overal naar toe. Zelfs naar Barcelona. Als pinchhitter. Maar die kozen voor Maxi López, die Argentijn. Everton en Tottenham waren ook concreet," aldus Charisteas.

In augustus 2006 maakte Charisteas vervolgens de overstap naar Feyenoord, omdat hij bij Ajax zijn plek kwijt was geraakt. Achteraf een foute keuze vindt de Griek zelf. "De supporters van Feyenoord vonden het maar niks dat ik van Ajax kwam. Ik moest met bodyguards naar de training. Dat zal ik niet meer vergeten. Nooit heb ik me echt welkom gevoeld. Terwijl mijn medespelers nog hun best deden," zegt Charisteas.




Tags

charisteas barcelona feyenoord angelos bodyguards everton griek kozen lopez maxi pinchhitter tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk mum potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht