Transparent
Inloggen
Sluiten

Onderzoek openbare aanklager naar uitspraken Koeman gestart

16 mei 2003 15:53

Verslaggever: RvN

Het ANP meldt dat de Openbare Aanklager van de KNVB inmiddels een onderzoek is gestart naar aanleiding van de uitlatingen van Ronald Koeman. Volgens het bericht heeft Ronald Koeman een kopie gekregen van diverse uitlatingen in krantenartikelen en zal hij moeten laten weten of hij de gewraakte uitspraken inderdaad op die manier heeft gedaan. Het gaat om uitspraken naar aanleiding van uitspraken van de tuchtcommissie. Koeman heeft daarmee wellicht de gedragscode overtreden.

Indien Koeman gestraft wordt, zou dat niet de eerste keer zijn dat hij voor uitspraken in de media wordt aangepakt. Als speler werd hij al eens voor de halve finale van de toenmalige Europa Cup 1 geschorst, toen hij in een interview had laten weten dat de aan Tigana toegekende doodschop van Gillhaus klasse was. Hij miste daardoor de halve finale met PSV tegen Real Madrid.

Meer op




Tags

koeman aanklager anp doodschop gedragscode gewraakte gillhaus knvb kopie krantenartikelen madrid overtreden tigana toegekende tuchtcommissie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht