Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax en FC Groningen akkoord over verhuur Ikedia [update]

16 mei 2003 12:05

Verslaggever: M

RTV Noord onthulde vanmorgen dat Ajax en Fc Groningen tot een akkoord zijn gekomen om de Nigeriaan Ikedia nog een jaar te verhuren aan de Groningers. FC Groningen heeft Ikedia nu een aanbieding gedaan voor een tweejarig contract, dat na de huurperiode in 2004 in zal gaan. De Nigeriaan is dan transfervrij. Ikedia zal in de loop van de komende week een beslissing nemen. Aanvankelijk wilden de Amsterdammers niet ingaan op het verzoek Ikedia nog een jaar te verhuren, aangezien het contract van de Nigeriaan in 2004 afloopt. Blijkbaar was er door de ingestorte transfermarkt geen interesse om Ikedia van Ajax over te nemen.

Meer op




Tags

ikedia groningen nigeriaan groningers huurperiode ingestorte tweejarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.240 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht