Transparent
Inloggen
Sluiten

'Swansea bood 10 miljoen voor Younes'

19 januari 2018 13:04

Volgens De Telegraaf heeft Swansea City een bod van 10 miljoen uitgebracht op Amin Younes. Nicola Innocentin, de zaakwaarnemer van Younes, geeft tegenover De Telegraaf echter aan dat de international van Duitsland zelf geen interesse heeft in Swansea City. Ajax zou de linksbuiten liever niet zien gaan, maar de kans dat Younes vertrekt is er wel. "Met Marc Overmars is afgesproken dat er over een transfer valt te praten als er van een win-winsituatie sprake is," aldus Innocentin.

Younes lijkt niet bang te hoeven zijn dat clubs niet op hem zitten te wachten. Meerdere clubs hebben al interesse getoond. Ik ben door Zenit Sint-Petersburg, Inter, Watford, Sevilla en Napoli benaderd," zegt de zaakwaarnemer van Younes. Berichten uit Italië dat er al een akkoord is met Napoli kloppen echter niet volgens Innocentin.




Tags

younes innocentin napoli telegraaf amin duitsland inter linksbuiten nicola overmars petersburg sevilla watford winsituatie zenit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal