Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoffenheim laat Schreuder pas naar Ajax gaan als het een geschikte vervanger vindt

2 januari 2018 21:25 - Kicker

Verslaggever: -

In gesprek met het Duitse voetbalblad Kicker laat de technisch directeur van Hoffenheim, Alexander Rosen, weten dat de club bereid is om mee te denken met Alfred Schreuder over een overgang naar Ajax. Dan moet de club er wel in slagen een geschikte vervanger te vinden die op korte termijn diens taken zonder problemen over kan nemen. Volgens Rosen is dat momenteel nog niet zover. De club heeft er begrip voor dat Schreuder in wil gaan op de functie bij Ajax, omdat die rol veel groter zou zijn dan een rol als assistent. Daarbij zijn ze zich bewust dat Schreuder zijn drie kinderen nu slechts heel weinig kan zien omdat die in Nederland wonen en dat ook een belangrijke rol speelt in de keuze. Desalniettemin zou Schreuder hebben aangegeven niet moeilijk te doen als er geen oplossing gevonden wordt.

Meer op Kicker




Tags

schreuder hoffenheim rosen alfred kicker kinderen nederland voetbalblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos