Transparent
Inloggen
Sluiten

Neres beste voetballer van eerste seizoenshelft volgens AD

28 december 2017 10:58

Verslaggever: -

David Neres is volgens het klassement van het Algemeen Dagblad met enige afstand de beste speler van de eerste seizoenshelft van de eredivisie. De Braziliaan kreeg tot nu toe gemiddeld een 6,61 voor zijn optredens in de 14 duels waarin hij voldoende minuten maakte voor een cijfer. Daarmee blijft hij de nummer twee en drie Boer en Ayoub (beiden 6,53) en de nummer vier en vijf El Ahmadi en Arias (beiden 6,50) toch vrij ruim voor.

De eerstvolgende Ajacied is Klaas-Jan Huntelaar met een 6,38 op een gedeelde dertiende plaats. Neres is ook de enige Ajacied in het elftal van de eerste seizoenshelft van het AD.




Tags

neres ahmadi arias ayoub boer braziliaan eredivisie huntelaar klassement optredens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper